Bewolkt18.4 ℃

De Camper Verzekering in Heerenveen

De Camper Verzekering

Wil jij zorgeloos genieten van je vakanties met je camper? Op deze website regel je zonder moeite een uitstekende camperverzekering. Bereken eenvoudig de kosten van de camperverzekering en profiteer van onze expertise op dit gebied. Onze camper verzekering omvat niet alleen uitgebreide dekking, maar ook hulpverlening wanneer je het nodig hebt. Bovendien kun je genieten van een aantrekkelijke korting tot maar liefst 80%.

Kies je voor Volledig Casco dekking? Dan is de camper ook verzekerd voor pechhulp. Bij aanschaf van een nieuwe camper profiteer je standaard van 3 jaar aanschafwaarde garantie, en deze periode is uit te breiden naar 5 jaar. En hier is een handige tip: maak gebruik van ons bonusplan, waarmee je direct kunt profiteren van maximale no-claim korting op je camperverzekering.

Wij begrijpen dat je camper voor jou meer is dan alleen een voertuig. Het is een thuis op wielen, een bron van avontuur en vrijheid. Daarom staan we klaar om je te helpen bij het beschermen van je kostbare bezit, zodat je met een gerust hart op reis kunt gaan. Ontdek vandaag nog de voordelen van onze camperverzekering en sluit je aan bij onze tevreden klantenkring.

Zoek een bedrijf in Sneek:

Adres
K. R. Poststraat 13
8441 EL  Heerenveen
Telefoon
0513 - 64 64 94
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

1 Reviews


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over De Camper Verzekering. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
van Benthuizenlaan 1
1701 BZ Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map