NEDERLAND - Bij de start van de competitie in de Hoofdklasse B van het zaterdagvoetbal konden wij de volgende uitslagen noteren:

Buitenpost - De Dijk (0-1)
Bij Buitenpost-De Dijk (foto) werd maar eenmaal gescoord. Abraham Misehouy scoorde na een uur voor de gasten.

Berkum - AZSV (0-0)

Eemdijk - Swift (3-3)
Cem ter Burg, Nigel van Zelst en Argjend Selimi scoorden voor de thuisploeg. Daan Sutorius (2) en Daan Siegerist deden dit voor de gasten.

SC Genemuiden - RKAV Volendam (3-5)
Iwan Tol en Daan Ibrahim maakten ieder twee treffers voor de Volendammers. ook Azzedine Sout wist het net te vinden. De eer van de thuispleog werd drie keer gered door Van de Wetering, Velda en Streutker

HZVV - SDC Putten (3-2)
Walter Dias Nzasi, Sander Dzemidzic en Jesse van Dalen scoorden voor de thuisploeg. Rik Vermey maakte er twee voor de gasten.

NSC Nijkerk - DETO (0-2)
Soumaoro opende de score voor de gasten en na een rode kaart voor Lourenzs van de thuisploeg was het Pothast die het duel besliste

ONS Sneek - Flevo Boys (4-2)
Wesley Tankink en Rick Weening brachten de Friezen op een 2-0 voorsprong. Na rust zorgde Yume Ramos voor de gelijkmaker, maar even later maakte Rick Koelewijn er alweer 3-1 van. Nadat Visser (ONS) en Ramos (Flevo Boys) met rood van het veld waren gestuurd scoorde eerst Timon Rorije voor de gasten alvorens Han van Dijk de eindstand op 4-2 bepaalde.

SV Urk - Noordscheschut (4-0)
Hessel Snoek en William de Boer scoorden voor de rust. Opnieuw De Boer en Riekelt Nentjes deden dat in de tweede helft.