OSS - Koploper SC Cambuur is vrijdagavond met 3-2 onderuit gegaan bij de nummer achttien in de stand, TOP Oss.

Al na een paar minuten was het raak. Jamie Jacobs schoot en via verdediger Henk Dijkhuizen werd het een eigen doelpunt. Na twintig minuten was het Ragnar Oratmangoen die een speler van TOP Oss neerhaalde in het strafschopgebied. Philippe Rommens schoot de penalty raak voor de thuisploeg. TOP Oss zette goed door en kwam ook op voorsprong toen verdediger Rick Stuij van den Herik een hoekschop raak kopte. Een paar minuten later maakte Cambuur gelijk. Een voorzet van David Sambissa eindigde bij Mühren die achter keeper Koeman werkte schoot en zijn zestiende doelpunt van de competitie wist te maken.

Cambuur begon de tweede helft met twee grote kansen voor Mühren, maar de spits kwam in eerste instantie niet voorbij keeper Koeman en kopte even later van dichtbij naast. Vanuit het niets was het TOP Oss dat weer tot scoren kwam via opnieuw Stuij van den Herik. Trainer Henk de Jong probeerde het met een slotoffensief door Delano Ladan in te brengen, maar deze zag binnen een paar minuten rood waarna de Friezen het tij niet meer konden keren.