SNEEK - ONS Sneek is nog altijd de hekkensluiter van de Derde Divisie. De ploeg van trainer Paul Ravenaeu startte goed tegen DVS '33 uit Ermelo, maar moest toch weer het onderspit delven.

De thuisploeg kwam na een kwartier spelen op voorsprong toen linksback Oege Sietse van Lingen opstoomde en keeper Velanas met een ferme knal wist te verrassen. Kort voor rust kwamen de gasten op gelijke hoogte door een kopbal van Patrick na een voorzet van Roemoe. Bijna had Crowther de thuisploeg alsnog weer op voorsprong gebracht, maar de aanvaller kwam net een teen tekort.

In de tweede helft leken beide ploegen voor de zege te gaan en kregen daar ook de kansen voor. Het duel werd echter beslist door een strafschop na een ongelukkige handsbal van Prijor. Oktay Ozturk bleef koelbloedig en zorgde ervoor dat DVS '33 koploper werd en ONS Sneek nog steeds hekkensluiter: 1-2.