SNEEK - In de Tweede Divisie was ONS Sneek dichtbij de vierde punt van het seizoen. Tegen ODIN '59 bleef het lang 0-0, maar in de laatste twintig minuten vielen er alsnog drie doelpunten waarvan twee voor de gasten uit Heemskerk die dus de drie punten mee naar huis namen.

ONS Sneek wacht zo dus nog altijd op de eerste overwinning. De ploeg van trainer Paul Raveneau speelde dit seizoen drie keer gelijk, en heeft al vijf punten achterstand op de concurrentie. Toch liet men tegen ODIN '59 zeventig minuten zien dat men niet veel onder hoeft te doen voor de ploegen hoger in het klassement. In een matige wedstrijd met weinig kansen deden beide ploegen niet veel voor elkaar onder, en de 0-0 ruststand was dan ook terecht.

Ook na de rust bleef die stand lang staan, maar wisten de Heemskerkers in de laatste twintig minuten in korte tijd twee keer toe te slaan. De Heemskerkse formatie, getraind door Anthony Correia, kwam op voorsprong na een snelle individuele actie van Jayson Halman kort daarop gevolgd door een treffer van goaltjesdief Sietse Brandsma. Voormalig ODIN-speler Nick Burger wist vanuit een vrije trap nog wel de eer te redden voor de thuisploeg, maar dit bleek na afloop slechts een doekje voor het bloeden. Door de overwinning klimt ODIN '59 naar de vierde plaats in de Derde Divisie.

ONS Sneek - ODIN'59 1-2 (0-0)
72. Halman 0-1
76. Brandsma 0-2
87. Burger 1-2