SNEEK - Zwieren, zwaaien, rondjes draaien! Van zaterdag 9 t/m 17 maart 2024 staat op het Martiniplein in Sneek de traditionele voorjaarskermis, met vele attracties voor jong en oud.

Nieuw zijn dit jaar de Dombo molen, een grote vliegtuigmolen met gondels on de vorm van olifanten en deze Dombo is ook geschikt voor volwassenen. Ook nieuw is het rad van fortuin, een klein tentje waar je leuke prijzen kan winnen en dit jaar is er een uitbreiding van het parcours van het toch al enorme fun house “apres ski party”. Dit is een extra parcours van met oa watertricks. Terug van weg geweest is de Skeeball, een andere versie van ballen gooien. En verder kunnen kermisbezoekers zich vermaken met diverse vaste attracties als de break dance, de booster, de botsauto’s, valley of dance, draaimolen en ook de rups is in deze voorjaarseditie weer terug. Ook aan de inwendige mens is gedacht. De gezellige voorjaarskermis in Sneek is een leuke familie uitje voor jong en oud!

De openingstijden zijn dagelijks van 14.00 uur tot 23.00 uur.

Een deel van de opbrengst van de voorjaarskermis wordt gebruikt om andere gratis publieksevenementen in Sneek te organiseren.