SNEEK - Tienerschool Sneek organiseert maandag 20 februari een Doe/ Opendag. Van 13-15 uur zijn leerlingen vanaf groep 6 van harte welkom te ervaren wat 10-14 onderwijs inhoudt.


Voor ouders en geïnteresseerden staat van 15- 16:30 uur de koffie/thee klaar en vertellen de coaches graag over het mooie concept van Tienerschool Sneek. Nog even je voortgezet onderwijs keuze uitstellen, binnen een school met veel persoonlijke aandacht en begeleiding, is op deze school mogelijk.

Op Tienerschool Sneek verbinden ze vakken aan elkaar, maar leren tieners ook van de wereld om hen heen. Elke periode komen bedrijven, verenigingen en andere instanties inspiratie sessies geven en mogen de tieners zelfs al op maatschappelijke stages. Met een personal coach stippelen tieners hun eigen route uit naar het regulier voortgezet onderwijs. Voor elke tiener is deze route anders.

Meer weten over het onderwijsconcept en de overgang van Tienerschool Sneek naar het reguliere voortgezet onderwijs? Op 23 februari 19:30 uur organiseert de school een aanvullende informatie avond.”