SNEEK - Nu het zeker is dat Theater Sneek ook in 2022 volledig open kan, wordt binnenkort het tweede deel van het seizoen bekend gemaakt. Vanaf maandag 18 oktober staat het programma online. 23 oktober om 11.00 start de reguliere online verkoop voor het tweede deel van het seizoen. De vriendenkaartverkoop start twee dagen eerder, vanaf die datum tot de reguliere start kaartverkoop zijn kaartjes die nu al te koop zijn tijdelijk alleen via het servicepunt te reserveren, dus niet online. Tot nu toe waren de kaartjes voor seizoen 21-22 tot begin januari in de verkoop.

Ook dit seizoen staat er een gevarieerd programma klaar. Van cabaret tot opera, en voor jong en oud. Voor ons jonge publiek komen voorstellingen als Freek Vonk Live en Woezel en Pip naar het theater. Maar ook voor de cabaretliefhebbers komen er grote namen langs zoals Koefnoen en Youp van ‘t Hek. Ook ons regionale talent geven we dit seizoen weer een podium, bijvoorbeeld een nieuwe musical van MUZT-musicalopleiding van het Atrium.

Coronatoegangsbewijs
Bij de aanschaf van een kaartje wordt akkoord gegeven met onze algemene voorwaarden. Er wordt gewerkt met het coronatoegangsbewijs (QR-code op papier of mobiel). Dit betekent dat alle bezoekers vanaf 13 jaar alleen naar binnen worden gelaten met een coronatoegangsbewijs.

Het pauzedrankje is bij de meeste voorstellingen inbegrepen. Tegenwoordig is het niet meer mogelijk om contant te betalen, dus het meenemen van een pinpas wordt aangeraden.