SNEEK - Aanstaande zondag is de koopzondag in Sneek. Lees hier wat er allemaal te doen is!

Grote modeshows op het Schaapmarktplein
Op het Schaapmarktplein zullen grote modeshows gehouden worden, waar vele winkels in Sneek hun nieuwe najaarscollectie laten zien. Laat u inspireren door de modeshow om erna deze items bij de deelnemende winkel te kunnen scoren. Deelnemende winkels aan de modeshow zijn herkenbaar aan een roze beachflag en loper voor hun winkel.

Mode-, beauty-. food en lifestyle markt
De kades van oa het Grootzand, Wijde Burgstraat en de Oosterdijk, vormen op koopzondag 7 april van 12.00 uur t/m 17.00 uur het decor voor een inspirerende mode-, beauty-. food en lifestyle markt. U kunt een kraam huren voor de mode, beauty, food en lifestyle markt die door het gezellige centrum van Sneek staan opgesteld. Bij de sfeervolle kramen kan het winkelend publiek allerlei spulletjes kopen op het gebied van handnijverheid, woonaccessoires, feestelijke sieraden & kleding, speelgoed en culinaire heerlijkheden verkrijgen. Naast deze mode, beauty, food en lifestyle markt zal er een centrale modeshow met een grote catwalk op het Schaapmarktplein gehouden worden.

Beleefplein - ook voor mannen
Wie zegt dat winkelen voor vrouwen is? Mannen let op! Op het Beleefplein op de Wijde Burgstraat kun je je sportief laten uitdagen door de BMF Challenge voor leuke prijzen! Verder is er een glasgraveur actief zodat bezoekers een persoonlijke bierglas of wijnglas kunnen laten graveren. Ook kun je hier een tijdelijke tattoo pijnloos laten plaatsen op arm, been of hals. Deze tattoo’s blijven maximaal 7 dagen zitten. Een hype bij volwassenen momenteel maar ook ontzettend leuk voor kinderen. Dus twijfel je nog over een echte tattoo dan is dit een ideale tussenoplossing tegen geringe kosten. Verder is hier ook inspiratie op het gebied van auto’s en food & beverages!

Standhouders
Geïnteresseerde standhouders voor een kraam op deze sfeervolle najaarsmarkt in Sneek kunnen het inschrijfformulier invullen via www.becaservice.nl. (en zet ook vast de XMAS editie in de agenda op koopzondag 8 december).