SNEEK - Sinds oktober 2021 heeft Jetske Schouten de voorzittershamer van Sneek Promotion overgenomen van Stella van Gent, die in verband met een andere baan de belangen van Sneek Promotion niet langer kon combineren. Jetske Schouten was eerder al jarenlang lang actief in het algemeen bestuur van Sneek Promotion namens oa Watersportboulevard It Ges en later als secretaris in het Dagelijks Bestuur. Jetske is juriste en is werkzaam/eigenaar bij Altis in Wiuwert en heeft jarenlang een watersportbedrijf gehad op It Ges.

Nadat Jetske de voorzittersrol heeft overgenomen is Gert Veldhuis aangetrokken als secretaris. Gert heeft jarenlang een reclamebureau gehad en heeft de zaak een aantal jaren geleden overgedragen om zich te gaan richten op andere activiteiten. Hij is onder andere verbonden aan de Stichting Ondernemersklankbord. Komende zomer is het de beurt aan Gerd van Os, die zijn penningmeestersrol binnen Sneek Promotion na 13 jaar gaat overdragen aan Janet Miedema, accountant en mede eigenaar van Miedema Accountants in Sneek.

Daarnaast heeft Sneek Promotion ook een algemeen bestuur die jaarlijks een paar keer bijeen komt en die bestaat uit diverse geledingen uit Sneek zoals: Stichting Uit in Sneek (Johannes Klaversma), Vereniging Ondernemend Sneek (Eldad Lasker), VOS, werkgroep binnenstad (Jan Gerbrand Krol), It Ges (Dirkje Jansma), KWS (Natasja Kesteloo), Sneker Muziekfederatie (Bennie Hoogstra).

Met deze mix aan kennis van de verschillende bestuursleden is Sneek Promotion weer helemaal klaar om zich na 2 jaar voornamelijk (online) stadspromotie te leveren, redactionele input leveren, wandel-fiets-vaarroutes maken, Google marketingcampagnes inzetten, coronaproof evenementen organiseren (en weer annuleren!) nu ook weer bezig te houden met het coördineren, organiseren en stimuleren van festiviteiten in Sneek. Meer informatie over de stichting lees je op www.sneek.nl/sneekpromotion.