SNEEK - Van 28 september tot en met 8 oktober 2019 organiseren de Buurtsportcoaches van de gemeente Súdwest-Fryslân en de cultuurcoaches van Cultuur Kwartier Sneek (CKS) samen met allerlei partners activiteiten die als gezamenlijk doel hebben: het verbinden van mensen! Zaterdag 28 september worden er allerlei workshops georganiseerd door o.a. sportverenigingen in het Atrium in Sneek. Doe en Ontmoet dag: vanaf 13.00 tot 16.00 uur.

De ‘Doe & Ontmoet dag’ is de start van een serie van activiteiten die in de week daaropvolgend voor een veel grotere doelgroep wordt aangeboden. In de Week tegen Eenzaamheid zijn er gratis cultuur- en sportworkshops, huiskamerconcerten en ontmoetingen. “De activiteiten zijn voor jong en oud, maar we zetten extra in op mensen die een positief steuntje in de rug kunnen gebruiken.Kom Erbij! Festival – 6 oktober.

Eén tegen Eenzaamheid wordt op 6 oktober voor iedereen feestelijk afgesloten met het Kom erbij! Festival. Kunstencentrum Atrium opent haar deuren, de toegang is gratis. Vanaf 15.00 uur staat een drankje klaar in het Atrium, waar om 15.30 uur wordt begonnen met creatieve en sportieve activiteiten. Wie een instrument bespeelt, is van harte welkom bij het Kom erbij orkest! Doe mee aan een lesje yoga of zing mee in het Kom Erbij gelegenheidskoor! Kunstenares Marga Houtman geeft een grafiek workshop ‘Print en Wriuw’.