SNEEK - Autoverzorging Nederland, Hoekstra Kwaliteit in Logistiek en Meester Nautic, alle drie gevestigd in Sneek, zijn genomineerd voor de Ondernemersprijs 2019 voor sociaal werkgeverschap in Súdwest-Fryslân. De winnaar wordt op 27 november gekozen tijdens een ondernemersavond over sociaal werkgeverschap.

Uit een kleine veertig inzendingen maakte de vijfkoppige jury een voorselectie van zes bedrijven, die alle met een bezoek werden vereerd. Na de bedrijfsbezoeken volgde nieuw juryberaad, dat tot de drie genomineerden leidde.

De ondernemersprijs is een initiatief van onze gemeente en haar ondernemersfederatie. De prijs wordt dit jaar voor het eerst uitgereikt. Het doel van de prijs is om verbinding en bewustzijn te creëren bij ondernemers en hen te inspireren om over te gaan tot actie gericht op relevante thema’s. Ieder jaar kiest de organisatie een ander thema. Tijdens de ondernemersavond over sociaal werkgeverschap, op 27 november in het Atrium in Sneek, kiezen de aanwezige ondernemers de winnaar op basis van de jurycommentaren, de filmpjes en de pitches van de genomineerden zelf.

Pro­gram­ma
Het programma ziet er op woensdag 27 november als volgt uit:
20.00 uur: Welkom met wethouder Economische zaken de heer Maarten Offinga en voorzitter van de ondernemersfederatie de heer Robert van de Leur.
20.10 uur: Sociaal ondernemen, hoe doe je dat?
20.30 uur: Drie genomineerde bedrijven in beeld Ondernemersprijs 2019 Sociaal Werkgeverschap.
21.00 uur: No excuses, no limits!
21.50 uur: Uitreiking ondernemersprijs meest sociale werkgever van Súdwest-Fryslân.
22.00 uur: Netwerkborrel.

Bekijk hier de volledige uitnodiging voor meer informatie.

Aan­mel­den
Wees welkom, deelname is gratis. Klik hier om je aan te melden voor de bijeenkomst.Wil je meer informatie? Of heb je een vraag? Mail dan gerust naar ondernemen@sudwestfryslan.nl.