SNEEK - It giet oan! Nadat we elkaar afgelopen jaar alleen online hebben ontmoet, organiseert de gemeente op maandag 4 oktober weer een ondernemersavond op locatie. Wij nodigen je van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.


Waar?

Lewinski, Waterhoenstraat 2 in Sneek.

Wan­neer?

Maandag 4 oktober met:

  • vanaf 19.30 uur inloop
  • 20.00 uur start programma
  • 21.15 uur nazit met hapje en drankje

Wat kun je ver­wach­ten?

We starten de avond met een korte introductie van Qredits over toekomstgericht ondernemen tijdens en na Coronatijd. Vervolgens neemt Bernd Mintjes ons mee op zijn weg langs gemiste kansen, onverwachte successen, pijnlijke mislukkingen en leert hij ons hoe je als investeerder kijkt naar een bedrijf. Bernd investeerde afgelopen 25 jaar in meer dan 200 start-ups. Hij geeft ons een inkijkje in zijn succesvolle methodiek het 100 dagenplan om er achter te komen wat je moet veranderen in je bedrijf om succesvol te worden.

Co­ron­a­maat­re­ge­len

Om bij het programma aanwezig te kunnen zijn, vragen we je bij binnenkomst naar je identiteitskaart en je Coronatoegangsbewijs. Het Coronatoegangsbewijs is een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je herstelt bent van Corona. Met de Coronacheck-app kun je het bewijs laten zien. Kijk voor meer informatie op de website van de rijksoverheid.

Meld je aan!

Wil je erbij zijn? Leuk! Meld je dan hier aan! Vooraf aanmelden is verplicht, we hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.