SNEEK - In vijftien jaar is Spinvis uitgegroeid tot een van de meeste eigenzinnige en veelzijdige artiesten van vaderlandse bodem. De wereld houdt zijn adem in. Maar hoe lang kun je je adem inhouden? Na maanden ademen Spinvis en Saartje Van Camp uit. En dat uitademen doen ze met de voorstelling Oog in Oog. Twee reizigers kijken uit het raam, oog in oog met een steeds veranderend landschap. Maar wat verandert er? De reiziger of het landschap? En waar bevinden ze zich eigenlijk?

Een muziekvoorstelling, eindelijk weer oog in oog met echt publiek, gespeeld op een waaier van instrumenten, tot de rand gevuld met liedjes uit alle periodes uit het oeuvre van Spinvis.

Muziek // zo. 20 september // 15.00 uur & 20.00 uur (zaal open 14.30 uur & 19.30 uur) // € 20.00 // Bolwerkzaal, Kerkgracht 8 // Poppodium Bolwerk // www.hetbolwerk.nl // 0515 431 400

NNO & Elske DeWall

Deze veelzijdige Friezin heeft haar sporen meer dan verdiend in de Nederlandse muziekscene. DeWall laat met drie albums, optredens in het Ziggo Dome en de rol als Maria in The Passion haar muzikaliteit en veelzijdigheid maar al te goed zien. Ook stond ze samen met de Britse zangsensatie Jonathan Jeremiah en het Metropole Orkest op North Sea Jazz, waar ze een duet van zijn hitsingle ‘Heart Of Stone‘ opvoerden. Ditmaal slaat ze de handen ineen met het NNO om samen swingende en soulvolle nummers te laten horen. Uiteraard zullen Friese nummers hierbij niet ontbreken. Oant sjen!

Muziek // do. 24 september // 19.00 uur & 21.00 uur // € 25.00 // Tüöttenzaal, Westersingel 28 // Theater Sneek // www.theatersneek.nl // 0515 431 400